Coaching, training en verandermanagement

Er wordt gewerkt vanuit een open houding op basis van wederzijds vertrouwen en respect. De aanpak is persoonlijk, confronterend en resultaatgericht. Daarnaast is de coach nieuwsgierig naar jouw beleving, gevoel en perspectief. Balans bereiken tussen mens en resultaat is belangrijk. Fout of slecht, zijn niet aan de orde, ervaringen of overtuigingen beperken jouw functioneren of resultaten. Je wordt begeleid in het proces om tot de door jou gewenste verandering te komen. Meer info, klik hier.

Personal coaching

Hier draait het om het team als collectief systeem dat zich in verschillende ontwikkelstadia kan bevinden. Het collectief wordt aangesproken en ontwikkelt zich tot een hecht team. Een team dat samen klaar is voor heden en toekomst. Voor meer info en downloads, klik hier.

Meer info: www.teaminbeeld.nl

Teamcoaching

Diverse opties zijn mogelijk en worden afgestemd op uw wensen. Gericht op samenwerking, feedback en elkaar beter leren kennen.

Training

Ieder heeft zijn eigen belevingswereld en manier van kijken naar “de” werkelijkheid, ook binnen uw bedrijf.  Mens en Resultaat sluit deze verschillende perspectieven op elkaar aan om tot de gewenste organisatieverandering te komen

Verandermanagement

Meer informatie: info@mensenresultaat.nl

Tekstvak: Startpagina
Tekstvak: Informatie
Tekstvak: Contact
Tekstvak: Producten
Tekstvak: Links